Taimentiimi

Taimentiimi on Suomalaisen kalastusmatkailun edistämisseura ry:n itsenäisesti toimiva nuorisojaosto, johon voivat liittyä nuoret kalastajat tai itsensä nuoreksi tuntevat suomalaiset ympäri maata.

Meitä innostaa paitsi rakkaus maailman parhaimpaan harrastukseen, myös vastuu siitä, että huolehdimme omalta osaltamme suomalaisista upeista kalavesistä. Taimentiimin kummina toimii kalastustoimittaja Jari Tuiskunen.

Myös kerhoiltojen pitäminen kerran pari kuukaudessa on tietysti mahdollista järjestää. Illoissa voisi esimerkiksi sitoa perhoja, tehdä vaappuja yms... tai kutsua joku ammattilainen kertomaan jostakin kalastukseen liittyvästä asiasta.

Purojen ennallistaminen ja kunnostaminen erityisesti taimenille entistä viihtyisimmiksi ja elinkelposimmiksi on lähellä Taimentiimin sydäntä. Tätä toimintaa jatketaan myös jatkossa. Esimakua tästä työstä saatiin vuonna 2002, kun organisoimme Helsingin Longinojan kunnostuksen.

Taimenen elvytystyömme ei rajoitu jatkossa vain Helsinkiin, vaan sorastamme, kiveämme ja teemme suisteita tulevaisuudessa muuallakin Suomessa. Emme siis vain kalasta, vaan teemme töitä koko suomalaisen kalastuksen ja suomalaisten kalojen hyväksi.